Van een bedrijfsfeest kun je echt iets bijzonders maken

We houden allemaal wel van een feestje, toch? En dus is een goed georganiseerd bedrijfsfeest een aanrader. Je kunt het thema kiezen dat je het meest aanstaat en je personeel, klanten en concurrenten uitnodigen om in stijl deel te nemen. Dat wil dus zeggen dat ze zich heerlijk mogen uitleven met kleding en make-up. Nu is dat voor een Las Vegas-Night misschien niet zo'n uitdaging, maar wat denk je van een "Proud to be Fout"-feest? Dan kun je de meest bijzondere creaties verwachten. Jij hoeft alleen het thema maar te kiezen en te bepalen hoeveel mensen er komen. Fundustry regelt de rest!

Een bedrijfsfeest op je eigen locatie

Heb je een mooie ruimte waar je een prima feestje kan geven? Dan kun je je bedrijfsfeest natuurlijk gewoon op de eigen locatie houden. Je hebt dan ook geen problemen met het vervoer van de gasten. Kleed de ruimte mooi aan in de stijl van het thema. Hang ballonnen op en vergeet de slingers niet. Zorg voor een DJ-booth en regel dat de catering in orde is. Heb je hier allemaal geen tijd voor en geen zin in? Dan kun je de complete organisatie uit handen geven. Dat scheelt veel gedoe en je weet dan zeker dat echt aan alles wordt gedacht.

Een feest op een externe locatie

Je personeel zal het een verademing vinden om niet op een avond nog weer terug te moeten naar het bedrijf waar ze al de hele week werken. Een bedrijfsfeest op een externe locatie is daarom in veel gevallen een aanrader. Dat geldt natuurlijk zeker wanneer je geen geschikte ruimte hebt om al die mensen een plekje te kunnen geven. Een bedrijfsfeest op een externe locatie is misschien nog wel fijner ook. Je hebt daarna geen troep meer op te ruimen en de eerstvolgende werkdag kan iedereen gewoon weer aan zijn werk. Zonder door de serpentines naar het bureau te moeten schuifelen.

Houd rekening met de geldende maatregelen

Je kunt nu alvast wel een bedrijfsfeest regelen, maar het plannen zal nog even op zich laten wachten. We hebben immers nog te maken met die 1,5 meter. Een disco-avond met 1,5 meter tussen iedere danser is bijna niet te doen. Het is dus slim om met de daadwerkelijke planning nog even te wachten tot de maatregelen versoepeld gaan worden. Dat wil echter niet zeggen dat je je niet alvast kunt gaan oriënteren op de vele mogelijkheden. Als het feest er eenmaal komt, dan wordt het er een voor in de boeken!

Geef een reactie