Een onderbroek voor elke gelegenheid

Bjorn Borg boxers

Voor zowel mannen als vrouwen is het erg prettig als het ondergoed goed en comfortabel zit. Het is het kledingstuk wat je het vaakst zal dragen, des te belangrijker is het dus om een onderbroek te vinden die perfecte aansluiting biedt voor het lichaam. Er komen tegenwoordig steeds meer aanbieders van onderbroeken op de markt, wat de keuze voor de consument uitgebreider, maar niet persé makkelijker maakt. In deze blog ga ik voor de mannen onder ons drie tips voor onderbroeken geven. Hopelijk maakt dit de keuze in de toekomst een stuk eenvoudiger.

Bjorn Borg

Wellicht één van de meest bekende merken boxers voor mannen zijn Bjorn Borg boxers. Het zijn over het algemeen erg dure boxers, dus als je erg weinig geld aan uit wil geven zul je op de aanbiedingen moeten letten. Regelmatig worden voordeelpacks aangeboden bij winkels als de Big Bazar of Dirk van den Broek. Hemdvoorhem.nl is ook een webshop waar regelmatig goede aanbiedingen voor herenboxers van Bjorn Borg te vinden zijn. Kwalitatief gezien zijn de boxers van Bjorn Borg erg goed. De boxers zijn wel bij de benen iets korter, dan de gemiddelde herenboxer. Houdt er dus rekening mee geen Bjorn Borg te dragen tijdens jouw voetbalwedstrijd op kunstgras. Verder zijn de boxers van Bjorn Borg in alle soorten, maten en kleuren te verkrijgen, genoeg keuze dus.

On that ass

Ben je op zoek naar een kleurrijke en gekke onderbroek, dan ben je bij On that ass aan het juiste adres. On that ass is een nieuwe organisatie op de markt van de onderbroek en biedt tevens een heel nieuw concept. Het bedrijf verkoopt maandelijkse abonnementen onderbroeken voor mannen en jongens. De eerste onderbroek krijg je gratis en daarna krijg je elke maand, voor een vast bedrag, één onderbroek thuisgestuurd. Elke maand weer een ander design. Het lidmaatschap is online altijd maandelijks opzegbaar. Vanwege de katoenstof gemixt met het elastan zorgen de onderbroeken voor een perfecte pasvorm en aansluiting bij de middel.

Australian

Naast alle dure merken als Bjorn Borg of On that ass, blijven de boxers van Australian voor mij veruit de beste. Australian was voorheen een bekend merk in de dance-scene, maar heeft zich de afgelopen jaren steeds meer gericht op ondergoed. Australian boxershorts hebben over het algemeen degelijke en stoere kleuren en hebben voor mij de perfecte pasvorm. De pijpen van de onderbroek zijn behoorlijk lang, waardoor het ondergoed gedurende de hele dag goed blijft zitten. Daarbij kun je in de aanbieding al twee onderbroeken kopen voor nog geen 5 euro. Perfect toch?

Geef een reactie