4 tips voor een geslaagd bedrijfsuitje

De zomervakantie is in zicht, wat betekent dat ook werknemers met vakantie gaan. Iedereen zit uit te kijken naar zijn of haar welverdiende vakantie, om daar lekker de zon op te zoeken. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat je constant in deze gedachte blijft, maar wat dacht je van een bedrijfsuitje. Deze tijd van het jaar is een perfecte periode voor bedrijfsuitjes. Sluit een jaar mooi af, evalueer op het afgelopen jaar en begin je vakantie goed. Dit alles gebeurt onder het genot van een hapje, een drankje en natuurlijk gezelligheid. Maar wat voor een bedrijfsuitje is nu leuk met jouw bedrijf?

Ga voor een spannend spel airsoft!

Airsoft is eigenlijk het kleine broertje van het populaire spel paintball. Tijdens paintball speel je met een geweer dat met een bepaalde luchtdruk verfballetjes afschiet. Gemaskerd en met een beschermende helm ga je op pad om de tegenstander te slim af te zijn. Nu is airsoft iets wat anders. Met airsoft speel je met een wapen dat plastic balletjes afvuurt. Deze balletjes worden ook wel BB’s genoemd, die 6mm groot zijn. Airsoft en paintball zijn gewaagde spellen en is alleen voor bedrijven met echte pit. Durf jij het aan?

Hapje eten + kroegentocht

Een typisch bedrijfsuitje, een kroegentocht na een gezellig etentje. dit bedrijfsuitje is typisch voor mensen die niet zo actief zijn, maar vooral veel plezier willen maken. Kies bijvoorbeeld voor een goede burgertent of een ander soort restaurant. Vanaf 21:00 duik je de stad in en struin je de leukste kroegen uit de buurt af. Het klinkt simpel, maar je zult herinneringen overhouden die voor altijd te koesteren zijn!

Bloemschikken of knutselen

Werk je juist in een bedrijf waar het verlangen naar alcohol helemaal niet zo hoog is en je ook niet actief bent? Voor een bedrijf met oudere mensen is het ideaal om eens bij elkaar te komen en te gaan bloemschikken of knutselen. Het doel is om iets te creëren om mee te nemen naar huis of voor op de werkplek. Denk bijvoorbeeld aan het maken van bloemstukken, vogelhuisjes en nog veel meer!

Vallen en opstaan

Wat bedoel je hier nu precies mee, vallen en opstaan. Je kent vast wel het programma Wipe-Out van vroeger. Hoe vet is het om dit eens met je collega’s te doen! Een uitje dat sportief is en waar je de leukste lol aan overhoudt. Ga van de glibberige pijpen, schuifbanen en nog vele andere toestellen af en kijk wie het als langste volhoudt!

Geef een reactie